Timberlab är ett populärt varumärke inom utomhusarmaturer. Vad som kännetecknar företaget är deras design då de fokuserar på att skapa armaturer som smälter in bra i omgivningen. För trädgården eller uteplatsen är lamporna perfekta då de inte stör den omgivande naturen utan istället smälter in samtidigt som de ger ett mysigt sken. Du behöver inte oroa dig för hållbarheten, Timberlab tillverkar sina utomhusarmaturer i hårda och tåliga träslag som ek, kastanj lärk. Oavsett om du är privatperson och vill skapa en mer inbjudande stämning på tomten eller om du som kommun vill byta ut gatlyktorna mot något mer modernt, finns bra alternativ hos Timberlab. Många av armaturerna som Timberlab designar ser inte alls ut som lampor utan snarare än stock eller liknande. Beroende på i vilken omgivning belysningen ska placeras kan Timberlab ta fram armaturer som passar perfekt för ändamålet, oavsett om man eftersöker stämningshöjande belysning eller mer praktiskt ljus som gatlyktor.

Mer om Timberlab

Timberland utvecklar alltid sina armaturer med miljön i åtanke. Genom att använda naturliga material samt energisnåla ledlampor kan de värna om naturen. Hitta inspiration hos deras hemsida, här finns ett standardsortiment fyllt med häftiga, innovativa och vackra armaturer för utomhusbruk. Om du har egna idéer och håller på att ta fram en skiss på din uteplats kan Timberlab även hjälpa till att specialdesigna armaturer för ditt projekt.

Beroende på hur din trädgård eller uteplats ser ut kan du hitta armaturer med olika design och tillverkade i olika träslag. Vissa träslag går mot en varmare färg, medan andra kanske har en djupare nyans. På hemsidan kan du få en idé om hur de olika träslagen ser ut och komma fram till vilken du föredrar. När man inreder, oavsett om det är inomhus eller utomhus, är belysningen en av de viktigaste delarna för att skapa trivsel. Att installera belysning utomhus i olika höjd och på olika sätt kan skapa extremt stor förändring. Kanske har du köpt nytt hus med en ofixad tomt? Då kan det vara värt att investera i en trädgårdsarkitekt som kan hjälpa er rita upp en uteplats som passar er. Låt Timberlab stå för belysningen!