Du som äger en bil eller ett hus (eller kanske bägge delar) vet att det kan vara trevligt att göra små anpassningar för att få bilen eller huset att sticka ut från mängden. Ett kostnadseffektivt sätt att göra detta på är med hjälp av solfilm. För ingen gillar ju att behöva svettas som i en bastu när man kör bil eller ha full insyn rakt in i bostaden. Då kan film från Solfilmskompaniet komma väl till hands!

Köp din fastighetsfilm hos Solfilmskompaniet

Så kallad fastighetsfilm, d.v.s. solfilm för fastigheter, hjälper till att hålla solen borta på samma sätt som tonade rutor på bilen gör. Den hjälper dig därmed att hålla nere värmen i bostaden under varma sommardagar och ger dig samtidigt det insynsskydd som du förmodligen gärna vill ha. Faktum är att du genom att låta “filma” bostadens fönster dessutom kan ge fönstren ett lite coolare och mer sofistikerat utseende.

Med det sagt finns det en hel rad olika stilar att välja mellan. Solfilmskompaniet kan dock hjälpa dig att välja ut den bästa filmen för dina fönster. Detta val har ofta att göra med hur pass mörka rutor du önskar ha samt vilket material du är ute efter. Priset är förstås en annan faktor som här kommer in i spel. Du behöver dock inte oroa dig för att begå ett misstag i detta val när du använder dig av en trygg och erfaren leverantör som denna!

Svart eller silver?

Dessa dagar behöver du inte nöja dig med svart när du köper fastighetsfilm eller solfilm till din bil. Solfilmskompaniet har bland annat film till din fastighet i såväl svart som filmer. Detta gör att du får möjligheten att anpassa utseendet på dina fönster eller bilrutor efter eget behag. Om du känner dig osäker på vilket som bäst passar den yta som du har tänkt använda filmen på, kan du med fördel ställa denna fråga till din leverantör.

Solfilmskompaniet säljer dessutom solfilm på såväl rulle som färdigskuren sådan. Du kan därför välja huruvida du själv vill göra grovjobbet eller om du hellre föredrar att finlira.