Möbeltillverkning och olika slags snickerier har funnits genom alla tider. Och det är nog få möbler, och framförallt bord, som är så speciella som ett river table. Har du aldrig hört talas om detta? Då har du missat något, men som tur är det inte försent att upptäcka tjusningen med ett river table. Genom att också använda epoxy resin vid tillverkningen kommer du få ett bord som är:

  • vackert
  • individuellt
  • stabilt.

Tillverka ett praktiskt och robust bord

Ett river table med epoxy resin är inte bara ett väldigt speciellt bord som är nästan svårt att förklara skönheten med. Det är dessutom ett praktiskt och robust bord som passar för alla möjliga ändamål. Det är även väldigt hållbart och kan till exempel stå utomhus i starkt solljus utan att bli fult. Det är dock viktigt att välja en produkt av hög kvalitet.

Det spelar ingen roll om du är en komplett nybörjare eller en mer erfaren hantverkare. Eftersom DIY (Do It Yourself) har blivit populärt så finns det många därute som tycker om och vill testa på att pyssla och göra olika sorters hantverk. Med hjälp av någon form av handledning, till exempel en video eller text, vissa produkter och lite kreativitet så kommer du långt.

Fördelar med att använda epoxy resin när du gör ett river table

Det har blivit alltmer populärt att använda epoxy resin vid möbeltillverkning. Och det är inte så konstigt. Det finns nämligen många fördelar med att använda detta material när du ska göra ditt eget river table. Man brukar säga att trenden med att använda detta material vid tillverkning av olika slags bord startades i USA. Med tiden har den sedan också kommit till oss i Europa.

När du tillverkar ett river table har du också möjlighet att använda diverse olika slags färger i bordet. Detta i form av olika färgpigment eller flingor. Du kanske vill ha ett ett naturligt utseende på ditt bord eller så vill du ha djärva färger som sticker ut. Oavsett vad du tycker om så kommer du att finna något som passar dig samt din smak och inredningsstil.