Att man anlitar en flyttfirma för att få hjälp att genomföra själva flytten, med att bära kartonger och transportera bohaget, är nog något dom flesta känner till. Många flyttfirmor erbjuder dock andra tjänster också, så som magasinering. En utav dessa är Omega flytt – en flyttfirma med många strängar på sin lyra. Nedan kan du läsa mer om några av deras tjänster, som bland annat finns att hitta för den som bor i Göteborgsområdet.

Flytt för privatpersoner

Dom flesta som anlitar en flyttfirma är privatpersoner som ska flytta från en bostad till en annan. Bara tanken på att släpa tunga kartonger och stora möbler nedför trapporna kan kännas jobbig men anlitar man en flyttfirma behöver man ju faktiskt inte ens tänka den tanken över huvud taget. Man behöver heller inte tänka på transporten och eventuellt att hyra en lastbil eller släp, utan det får man såklart också hjälp med.

Företagsflytt

När ett företag växer kan dess lokaler behöva göra detsamma. Oavsett om du som företagare ska flytta till större lokaler eller kanske bara till ett bättre läge kan det vara skönt att anlita en flyttfirma som står för själva flytten. Att packa ner och flytta ett helt kontor är mer tidskrävande än man kan tro och med hjälp från proffs kan man lägga den tiden på sitt jobb eller kanske på att komma i ordning i dom nya lokalerna istället.

Flyttfirma som erbjuder magasinering

Det finns flera tillfällen då man kan behöva magasinera hela eller delar av sitt bohag. Till exempel om man flyttat ut från sin nuvarande bostad långt innan tillträdet i den nya, eller om man tillfälligt ska bo mindre i väntan på större. Omega flytt är en flyttfirma som erbjuder magasinering för den som behöver. Firman både flyttar och magasinerar sakerna åt kunden, vilket gör det hela väldigt enkelt.

Omega Flytt håller till i Borås, några mil från Göteborg, men erbjuder flyttjänster i:

  • Göteborg
  • Halland
  • Skåne

Förutom ovan nämna tjänster kan man köpa till flyttstädning om man tycker att även det är ett nödvändigt ont, som faktiskt oftast måste genomföras när man ska flytta. Även den som planerar en utlandsflytt kan få hjälp från denna flyttfirma, som ser till att transporten av bohaget till det nya landet ser på ett smidigt och tryggt sätt.