Alla som har en bostad vet hur mycket jobb det är med att hålla rent. I små utrymmen blir det skitigt väldigt snabbt och det behöver städas ofta. I större bostäder, såsom hus, blir det inte skitigt lika snabbt, men desto längre tar det att städa. Ska man vara ordentlig bör städningen utföras i flera olika steg och man brukar säga att man ska börja städa uppifrån och ner. Med det menas att allt som är på väggar ska dammas och torkas först för att sen arbeta dig neråt till sådant som står på golvet, exempelvis bord och soffor. Att städa uppifrån och ner innebär också att om du har flera våningar ska du börja med ovanvåningen. Efter det ska det dammsugas och moppas. Om det ska bli ordentligt rent krävs det alltså en del arbete och tid. Att anlita någon som städar åt en kan därför vara en god idé, så kallad hemstädning.

Vad innebär hemstädning?

För den som inte visste att denna service finns kan det kännas främmande att ha någon som städar ens hem. Vad innebär det egentligen? Det finns alltså många städföretag som erbjuder hemstädning. Du som kund väljer vad du vill ha städat och med vilket tidsintervall, till exempel att hela huset ska städas varannan vecka. En professionell städare kommer sedan hem till dig och utför det önskade arbetet. Det tar ofta några timmar. Städföretag använder sig av bra städmedel och tekniker vilket resulterar i ett otroligt rent hem på kort tid. Tack vare Rut-avdraget i Sverige behöver denna service inte vara särskilt dyr.

Städo Örebro

På Städo erbjuder vi städning för privatkunder, företag och organisationer. Vi kan garantera professionell städning tack vare kunnig personal som har god service som högsta prioritet. Med ett ständigt miljöarbete försöker vi ständigt minska vår påverkan på miljön. I hela Sverige har vi över 12 000 nöjda kunder och är aktiva i storstäder och mindre orter. Just nu söker vi nya kunder i Örebro och hoppas kunna ge dig det du letar efter!

Varför du ska anlita oss

Vi på Städo är fullt medvetna om att det finns många städföretag för dig som kund att välja mellan. Det är bland annat därför som vi inte har någon bindningstid, just för att du ska känna dig fri att testa våran tjänst för att sedan kunna avsluta den när du vill om det av någon anledning inte skulle funka. Just nu har vi dessutom ett erbjudande som innebär att vår tjänst endast kostar 139 kr i timmen (efter Rut-avdrag) i hela två månader. Utöver detta ser vi till att alltid ha samma städare hos dig så att du känner dig trygg med att veta vem som städar din bostad. Om en olycka råkar inträffa har vi ansvarsförsäkring som täcker eventuella kostnader. Tack vare vår kundtjänst som är öppen sju dagar i veckan får du alltid den hjälp du behöver. Välkommen att kontakta oss på Städo! Läs mer om hemstädning Örebro.