I Helsingborg finns flera flyttfirmor, med både olika kvalité, prisnivå och tjänster. Vilken flyttfirma bör väljas? Det beror delvis på vilket behov av hjälp du har.

Komplett flyttfirma i Helsingborg

Med ”komplett flyttfirma i Helsingborg” menas att företaget kan hjälpa kunden med det mesta inom flytt. En kund som ska flytta till, eller från, Helsingborg kontaktar dem varpå de tillsammans går igenom vilken hjälp som önskas för att underlätta flytten så mycket som möjligt.

 • Packning
  De flesta som flyttar väljer att packa allt bohag själv. Andra väljer att packa kläder och personliga tillhörigheter men inte böcker, möbler och kökssaker. Ett ytterligare alternativ är att låta en flyttfirma packa allt. Lämna bort nyckeln och njut av ledigheten medan de packar allt.
 • Projektering
  Projektering är tjänst som sällan behöver beställas av privatpersoner. Ska enbart ett boende flyttas är det en ”enkel” flytt. Är det däremot ett företag i Helsingborg som ska byta adress kan en planering behöva ske utifrån företagets verksamhet och personalens behov. Genom projektering kan flytten ske för att verksamheten ska påverkas minimalt.
 • Flytt
  Flytten är en flyttfirmas huvudsakliga uppgift. De bär in lådor och möbler i lastbilar, kör till nya adressen och bär in allt i bostaden. Att köpa in denna tjänst innebär att du som kund slipper genomföra tunga lyft, hyra släp m.m. Oavsett vilken flyttfirma som anlitas kommer denna tjänst att erbjudas. Det är resterande tjänster som varierar i utbudet hos företagen.
 • Uppackning och montering
  Få hjälp med att packa upp alla lådor, få soffan på plats i vardagsrummet och få matbordet monterat. Allt är på sin plats, monterat och klart. Otroligt bekvämt för de som snabbt vill komma på plats efter flytten.
 • Förvaring
  Får allt inte plats i det nya boendet? Behöver saker förvaras kort eller länge? Många flyttfirmor i Helsingborg har samarbeten med magasineringsföretag i staden.
 • Flyttstädning
  När flytten är genomförd är det bara en sak kvar att göra – städningen. Det är extremt vanligt att flyttstädning bokas av både privatpersoner och företag. Ofta sker detta från ett städföretag men kan din flyttfirma både erbjuda flytthjälp och städning är det självklart en fördel. Att få all hjälp från ett och samma ställe underlättar kommunikation och planering.

Vad önskar du hjälp med? Välj firma utifrån vilka tjänster som erbjuds.