Om du inte redan visste detta kan du med fördel använda bänkbord som picknickbord. Genom att göra detta ger du besökarna i parken (eller vilken slags utemiljö det än handlar om) ett bekvämt och trevligt ställe att samlas vid och slå sig ner. Dessa bord kan användas av personer som vill avnjuta en god måltid eller bara vila lite grann. Därför används de ofta i parker, vid lekplatser samt i andra allmänna utrymmen.

Skaffa bänkbord som picknickbord i något av följande material

Det finns flera olika typer av produkter inom kategori att välja bland. När du vill införskaffa och använda ett bänkbord som picknickbord kan du därmed komma i kontakt med någon av följande populära varianter:

  • Bord i trä. Dessa bord är tillverkade av trä och är hållbara, snygga samt enkla att hålla i gott skick. De kan målas i alla möjliga färger och kan därmed anpassas för att passa väl in i det aktuella området.
  • Bord i metall. Dessa bord tillverkas i någon av flera olika metaller, såsom gjutjärn, stål eller aluminium. De är lätta, hållbara och står väl emot vädrets makter samt rost. Även dessa bord kan målas i någon av många olika färger.
  • Bord i betong. Dessa bord tillverkas i betong och är tunga, hållbara samt väderresistänta. Även dessa produkter kan målas för att passa väl in i området där de ska placeras ut.
  • Bord i plast. Sist men inte minst finns det även bänkbord som picknickbord vilka tillverkas i plast. Dessa bord är lätta, hållbara och enkla att rengöra. De finns i många olika stilar och färger.

Så väljer du rätt bord utifrån ditt syfte och dina preferenser

När du ska välja ut ett bord att ställa ut i en offentlig miljö är det viktigt att ta hänsyn till flera olika faktorer. Några exempel på dessa är: storleken på bordet, antalet personer som ska sitta vid det samt materialet som det ska vara tillverkat i. Du bör även fundera kring placeringen av bordet då vissa material är bättre lämpade för vissa miljöer och väder än vad andra är.